sinners Rp, Krp, Kpop rp, roleplay, real rp. |
|
| It's complicated and stupid. | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Jung Byung Hee
| Subiect: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 2:38 am | |
| Picaturile reci de apa se izbeau de corpul lui, defapt de orice obiect care le statea in cale. Clipea destul de rar, dar cand o facea, putea sa vada lumea intr-un fel diferit. Avea mainile in buzunarele pantalonilor mulati, privirea sa cerceta locurile ce-i erau in jur, cu o oarecare plictiseala pe chip, daca-l cunosteai mai bine puteai sa juri ca cineva il posedase, nu era tocmai el. Nu era Byung Hee cel obisnuit, nu avea niciun zambet pe fata, nu sarea prin ploaie, nu tipa , nu se lipa de niciun stalp, nimic, si de ce? Oare picase prea mult in visare? Mult prea mult se putea spune, dar avea stari si stari stari si alte stari si nici nu puteai sa-ti dai seama cum este Byung Hee cel adevarat. Simtea fiecare picatura de apa cum i se scurgea de pe unele fire de par, pe fata, si le lasa sa alunece usor pana se topeau de tot, lasand doar o urma umezita pe chipul lui. Isi ridica privirea spre semaforul care-si schimba culoarea in verde. Statea pe loc, observa, oamenii se grabeau, unii traversasera deja, altii stateau atintiti cu ochii spre semafor sperand sa nu se faca prea repede rosu.Ii privea, atat de uimit de oameni, cum puteau sa nu-si ia o clipa libera, sa se bucure de ploaie, daca era ultima? Ofta si tocmai cand se facuse semaforul rosu isi puse piciorul pe trecere. Mergea incet, zambind siret din coltul gurii auzind acele claxoane, oamenii, atat de amuzanti pentru el. Ochii i s-au atintit asupra unei cofetarii si din curiozitate a pasit inauntru, era ud din cap pana in picioare, dar putin ii pasa lui. S-a asezat la o masa mai retrasa avand o priveliste exceptionala prin geamul de langa el, era atat de mare, putea sa priveasac toata soseaua. Isi comanda o ciocolata calda , nu-i trebuia nimic mai mult. Isi trecu de cateva ori mana prin par pentru a-l usca, insa in zadar, nu prea parea ca vrea sa revina la normal curand. | |
| | | Kim Ji Hee
Mesaje : 35 Data de înscriere : 07/09/2013 Localizare : Over the rainbow<3
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 3:08 am | |
| O zi foarte urata pentru mine. Uram momentul in care toata natura era posomorata iar norii parca plangeam cu lacrimi de cristal peste tot orasul. Chiar daca era putin cam frig si afara ploua, tot mi-am luat umbrela si am iesit la plimbare cu gandul sa ma intalnesc la cofetarie cu o prietena mai veche. Nu mai vorbisem cu ea de ceva timp si mai nou s-a mutat in orasul asta asa ca merita sa merg sa ma vad cu ea. Cofetaria nu era asa de aproape de mine dar nici nu aveam de gand sa i-au un taxi. Pur si simplu, imi placea momentul in care adierea vantului incepea sa se joace cu parul meu iar picaturile de acasa sau se mai izbeau usor de pielea mainii mele si de umbrela. Un moment in care toate gandurile negative iti ieseau pur si simplu din cap si nu mai puteai sa te mai gandesti la nimic rau. Era un moment frumos dar totusi cand voi intra in cofetarie, totul se va destrama. Un oftat imi iesii printre buze dar fara sa vreau. M-am uitat cu atentie in fata mea si am observat trecerea de pietoni. Era rosu asa ca am stat si am asteptat pana cand semaforul a aratat culoarea verde. Cand am observat am inceput sa merg iar cand am ajuns la cofetarie mi-am pus intr-un colt umbrela iar eu mi-am asezat haina pe un scaun gandindu-ma la prietena mea. Dupa, ochii incepusera sa fuga dintr-o parte in alta dar subtil incepand sa analizez fiecare persoana de acolo. Privirea mi se oprii asupra unui baiat ud. Parea genul de persoana care este bad boy asa ca un zambet imi aparu pe chip. Mi-am comandat si eu o ciocolata calda si cateva bezele pentru ca stiam ca ii plac lui Su iar dupa mi-am controlat telefonul. Am observat ca am un mesaj de la Su prin care imi spune ca fratele ei are febra si nu mai poate venii. Aiii nu se poate si voi sta singura? Se pare ca da. Nu imi vine sa cred asa ceva, am ajuns singura aici si voi pleca tot singura. ce noroc pe mine! | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 3:33 am | |
| Isi ridica privirea spre chelnerita atunci cand comanda ii ajunse si zambi din coltul gurii, poate nu strica sa faca urmatorul pact cu ea, sau cine stie sa-i arate putin dormitorul lui. Surase la gandul asta, trebuia s-o ia mai usor cu fetele, ii recomandasera pana si prietenii, dar avea sa se mai gandeasca la asta. Pentru un tip ca el te asteptai sa comande o cafea, ceva tare, dar nu, lui ii placea ciocolata calda mai mult ca orice alt lichid, excluzand sucurile naturale care erau o incantare pentru el. Nu era fan al baturilor alcoolice, dar asta nu insemna ca nu se imbata cam in fiecare seara si a doua zi uita de ceea ce a facut. Deseori se trezea cu diferite fete prin pat carora nici macar nu le stia numele, dar putin ii pasa lui. Ii placea sa se distreze, dar mai mult ii placea sa-si faca treaba de , demon si sa atraga suflete ratacite in capcana lui, era mult mai amuzant pentru el. Isi umezi buzele in lichidul cald si privi in jur, oare cine putea sa-i fie urmatoarea victima? Isi intoarse privirea spre privelistea de afara, veneau ei la el, deci nu trebuia sa-si faca griji. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 4:14 am | |
| Cum de mereu ajungeam eu sa fiu singura? Aaa pardon intrebarea este cum de mereu ajung eu prima si dupa imi i-au teapa? Da poate ca eram prea buna si prea draguta pentru unii oamenii care nu au un bun simt. Eram sigura ca Su a mintit pentru a se duce sa se intalneasca cu iubitul ei sau ma rog, el sa vina la ea. Era foarte dragut din partea ei sa spuna o minciuna mai ales cand stie ca o stiu foarte bine. Doamne, ce prost stii sa minti fato. Am luat o gura din ciocolata calda iar dupa un oftat imi iesii printre buze. Privirea mi se duse din nou asupra baiatului care statea langa geam iar un zambet larg imi aparu pe chip. Doamne, arata foarte bine si pe langa asta pare si misterios iar mie una imi plac baietii misteriosi. Ma rog, imi plac provocarile chiar daca imi place sa fiu iubita de persoana care este langa mine. Nu vreau sa fiu jignita sau pur si simplu sa nu dea un ban pe mine. Nu imi plac one stand night iar eu chiar am nevoie de iubire in unele momente. Sa ai o relatie de lunga durata inseamna ceva iar asta ma face pe mine fericita intr-un fel sau altul. In unele momente pur si simplu simti nevoia de a avea pe cine langa tine, sa te sarute, sa te tina in brate si mai presus de toate sa te simti protejat de aceea persoana. Tanjesti dupa dragostea de care nu ai parte. Ma rog, pana la urma mi-am mutat privirea in alta parte, nu era frumos sa te holbezi la cineva mai ales in aceste circumstante, mai ales pentru ca eram in public. Oare ce putea crede baiatul ca sunt o ciudata sau o obsedata? Nu, chiar nu vreau sa fac o parere proasta doar din priviri, fara ma stie. Pur si simplu prima impresie conteaza destul de mult in unele momente si mai ales pentru mine. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 5:03 am | |
| Isi muta privirea spre tanara care se uita la el insistent, a zambit din coltul gurii. Si-a trecut o mana prin par oftand, poate ar fi trebuit sa se duca sa vorbeasca , cu ea, doar era un gentalman, nu? Okei, nu era, dar putea sa se prefaca destul de bine. Nu prea dadea doi bani pe nimeni, nu-i pasa daca ajungeau sa fie raniti de el, sau le distrugea viata, nici nu stia de ce nu-i pasa, nu incercase niciodata sa-i pese de cineva ce-i drept, sau ma rog, nimeni nu-l facuse sa-i pese, si nici nu se astepta s-o faca cineva, incercasera multe persoane, but fail, degeaba, nu putea sa il faci sa aiba vreun sentiment bun pentru tine. Dupa ce a terminat de baut acea ciocolata calda, a lasat banii pe masa si s-a ridicat s-a apropiat de fata privind scaunul din fata ei. -E liber? a intrebat tinandu-si mana pe spatarul scaunului pentru a se aseza la indemnul fetei, avea acel zambet pe fata, specific lui era siret intr-un fel, de parca ascundea ceva, de parca stia ceva ce tu nu stii. Si nimeni nu-i putea da de cap acelui zambet, nimeni nu putea sa inteleaga ce se ascunde cu adevarat in spatele lui. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 5:15 am | |
| M-am uitat cu atentie la cana cu ciocolata calda din fata mea. Poate ca trebuia sa imi iau cafea mai ales pentru ca sunt putin cam nervoasa, dar lasa este bine si asa. Poate ar trebui sa beau mai repede asta si sa plec acasa sau pur si simplu sa mai stau si sa privesc peretii si lumea din jurul meu. Mmmm nu stiu nici eu ce sa fac in aceste momente. Ohh doamne sunt mai adormita ca niciodata. Un zambet imi aparu pe buze iar cand am auzit o voce m-am uitat in sus la persoana si aerul mi-a ramas blocat. Nu am mai respirat pentru cateva secunde. Wow, venise la mine. Deci chiar vazuse ca ma uitam la el nu? Baka baka baka Minnie. Offf, chiar vroia sa stea langa mine. PArdon cu mine hai ca nu imi vine sa cred asta. - Da, din pacate este mai liber ca niciodata, spun zambind dragut la baiat. Recunosc ca eram putin ironica cand am zis asta dar na pana la urma ea m-a lasat balta pe mine si nu eu pe ea. Am dreptul sa fiu suparata sau nervoasa cat vreau si cand vreau asa ca acum este momentul. Ma rog, hai sa nu fiu rea cu baiatul, oricum eu nu eram asa cu lumea. Sunt foarte draguta asa ca trebuie sa imi pun zambetul pe buze. Am tras aer adanc in piept si am intins mana spre el. - Numele meu este Kim Ji Hee, dar imi poti spune Minnie. Incantata de cunostiinta, spun eu zambind dragut. Se pare ca in final am devenit eu aia draguta, ce bine ca mi-am schimbat ideea despre cum trebuie sa fiu suparata astazi. Poate ca se vor intampla si lucrurile bune pe langa cele rele. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 5:34 am | |
| A tras de spatarul scaunului inapoi si s-a asezat la masa fetei privind-o, o analiza atent, se putea vedea usor ca era suparata, poate iubitul sau o lasase balta, mai ales ca venise in acea cafenea singura si nu observase pe cineva care sa se fi asezat acolo, nu era bun la consolat, si nici la dragoste, Byung nu era bun mai la nimic, dar asta nu-l deranja, insa ii deranja pe ceilalti. Nu avea o personalitate tocmai placuta, dar avea destule masti incat sa para placut celorlalti, si le schimba foarte des, incat nimeni nu stia cum e el cu adevarat. -Byung Hee. s-a prezentat acesta, ia luat mana gentil fetei sarutand-o , fara sa piarda contactul vizual cu tanara. S-a retras usor zambind din coltul gurii, uneori o facea fara sa vrea, era ca un tic, si devenise enervant pentru el, probabil arata ca un pervers, okei, nu ca nu ar fi fost unul in anumite momente, si recunostea, vedea orice om ca pe o marioneta si niciunul nu era indeajuns de bun pentru el. -Sper ca nu te-am deranjat. a adaugat acesta, nu era o fire prea vorbareata ce-i drept, si desigur acel "sper ca nu te-am deranjat" nu era deloc real, dar isi folosea cuvintele cat mai atent. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 6:11 am | |
| Pana la urma baiatul se aseza cand vazu ca este liber si i-am spus si eu ca este asa iar cand imi lua mana si mi-o saruta, obrajii mei prinsera o culoare rozalie din cauza emotiei data de baiat. Mai bine spus, nu am vazut niciodata un baiat asa de "Gentalman" incat sa imi sarute mana. Majoritatea dau mana cu mine ca si cum ne-am imprietenii. Am ramas cu privirea blocata putin la el, e ceva suspicios. E prea amabil, oare ce vrea? Sa imi vinda ceva sau dumnezeu stie. Doamne numai prostii aveam in cap, deobicei eram cam ingrijorata, pur si simplu nu aveam incredere in toata lumea. Eram cam paranoica cateodata ce puteam sa fac si eu acum? - Nu mai deranjat deloc. Trebuia sa ies cu o fata dar m-a lasat balta pentru a sta cu prietenul si pe langa asta mi-a mai zis si o minciuna. Ma rog, asa sunt prietenele mele. Toate cu iubiti si prea preocupate de ei. Urat sa fii singura, spun eu incepand sa chicotesc dragut catre el. Un zambet imi aparu pe chip iar dupa m-am uitat si eu la baiat gandindu-ma la cum el ar trebui sa aiba o iubita care sa il iubeasca dar azi unde era? La lasat balta oare sau avea o problema? - Dar tu? Iti astepti inca iubita?, intreb eu zambind dragut Sper ca nu l-a deranjat intrebarea sau ceva de genul asta. Nu vroiam sa fiu ciudata si sa il supar cu unele intrebari. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 6:33 am | |
| Si-a rezemat spatele de spatarul scaunului si si-a incrucisat mainile la piept, punandu-si un picior peste celalalt. Ii placea sa adopte pozitia asta, i se parea relaxanta, si in acelasi timp arata aerul sau nepasator de ce se intampla in jur. Oricum, cei care-l cunosteau stiau ca lui nu-i pasa de nimic, de aceea nici nu-si cumparase o umbrela sau ceva cand venise acolo ud din cap pana in picioare, pentru ca nu-i pasa daca-l ploua sau altceva, era doar apa, si nu avea ce rau sa-i faca, desi i-ar fi placut. Era putin sadic, putin sinsitru, putin din tot ce e rau, caci ii placea sa sufere defapt vroia sa sufere, dar nu mergea asta, trebuia sa se multumeasca atunci cand ii vedea pe altii suferind. Ii asculta mica povestioara a fetei , deci nu era vorba de iubitul sau, ci de o prietena, nu era prea bun Byung la ghicit, ne? Aproape chicoti la auzul cuvantului "iubita", nici macar nu stia ce e aia, fetele erau doar o alta etapa la el, defapt si baietii la fel, caci atunci cand venea vorba de sex lui Byung nu prea-i pasa de ce persoana este vorba. -Iubita? Nu, nu am asa ceva, am venit din cauza vremii. a spus facand semn spre fereastra, picaturile de apa continuand sa se scurga suor pe geam in jos, uneori putea sa jure ca acele picaturi faceau intrecere si mereu cand paria pe una pierdea, poate avea totusi o parte copilaroasa atunci cand nu il vedea nimeni. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 6:46 am | |
| L-am ascultat cu atentie si am ras usor cand am observat ca nu sunt deloc buna la ghicit, se pare. Oricum nu avea iubita dupa cum spune el si poate ca nu are nici nevoie dupa modul in care a reactionat mai devreme. Totusi ce doreste ? Totusi de ce este aici cu mine si imi vorbeste? Nici eu nu prea imi dau seama. Doamnee. - Nu prea sunt buna la ghicit. Chiar as fi putut sa jur ca esti genul de baiat dupa care se tin mii de fete si care are o iubita sau de ce nu...mai multe. Nu stiu de ce, dar pari un bad boy care frange inimi. Imi pare rau daca ma insel chiar nu vreau sa supar cu vorbele mele, spun eu zambind dragut catre el. Am zambit usor si am luat o gura din ciocolata calda in timp ce m-am uitat pe geam la indemnul baiatului. Deci se pare ca ii place ploaia si vremea asta mai posomorata. Aww ceva interesant. - Se pare ca iti place vremea asta posomorata si ploaia. Si mie imi place, adica nu este nici frig dar nici cald. Este ok si ma face sa ma simt libera cand vine vorba de gandurile negative adunate in ceva timp. E frumos chiar daca imi place putin mai mult caldura pentru a ma duce la plaja, spun eu chicotind dragut. Se pare ca baiatul nu era deloc vorbaret si ma simteam ciudat ca vorbeam mai mult ca el asa ca am tacut din gura si m-am uitat usor pe geam iar dupa l-am privit in ochi dragut. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 7:11 am | |
| O asculta pe fata, nu vroia sa para chiar atat de nesimtit incat sa nu-i acorde atentie atunci cand vorbea, in plus, era bine ca ea vorba, lui Byung ii placea, asa il mai acoperea si pe el care era mai mult mut din obisnuinta. "Bad boy care frange inimi?" nu s-ar fi descris tocmai asa, desi putea sa fie luata in considerare si varianta asta. Nu el punea fetele sa-l palca, nu puteau sa-si dea seama ca nu pra contau pentru el si ca putin ii pasa lui de dragostea lor? Nu gasea nici un motiv in a te indragosti, din contra, iti pierdeai timpul, si dragostea nu te facea mai puternic, ci mai slab, si asta nu et ajuat cu nimic in viitor. El nu avea nevoie de dragoste, cum spuneam, nu-l ajuta la nimic. Si de ce ar folosi un lucru care nu-i este de ajutor? - Nu eu frang inimi, isi fac ele sperante si ajunga poi sa fie dezamagite, nu eu le pun sa faca asta. a dat pur si simplu din umeri nepasator, da, nu el pe punea sa bage sentimente si sentimente pentru el, si sa se bucure din nimicuri ca strangerile de mana sau saruturile. Privi pe geam. -Da, e linistitor, dar nu toata lumea crede asta dupa cum observi. spuse facand aviz la cei care se grabeau sa scape de acea apa ce cadea din nori. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 7:34 am | |
| Cat timp l-am ascultat pe baiat am zambit. Intr-un fel avea dreptate dar in altul nu vroiam sa ii dau deloc crezare pentru ca am fost si eu in momente mai proaste iar in altele super proaste. Ma rog, pur si simplu unele fete mai bine spus majoritatea pun sentimente multe intr-o relatie fara sa vrea asta sau pur si simplu pentru ca ies bine. Totusi nu ai cum sa nu faci asta, stii bine ca vei ajunge ranita dar totusi nu poti face nimic mai mult. Asa sunt fetele, in timp ce baietii pun cand merita si cred ca este momentul potrivit sau deloc. - As vrea sa pot fii de acord cu tine dar nu pot. Pur si simplu, asa sunt fetele. Nu poti sa le spui " Nu pune sentimente", oricum vor pune. Poate pentru ca doresc o relatie de lunga durata sau poate pentru ca cred ca va merge mult timp si vor pastra o relatie frumoasa. Nu mereu gresesc dar deseori da si ajung cu inima franta chiar daca stiu ca asa se va intampla, spun eu lasandu-mi privirea in jos. Cand a zis de ploaie am dat din cap in sens afirmativ. Da avea dreptate, multi oameni se feresc de ea si nu stiu de ce. Oricum acum ma simteam foarte bine, nu m-am gandit ca ziua asta poate fii asa frumoasa. Ma bucur ca m-am intalnit cu Byung Hee este foarte de treaba precum pare. - Ma bucur ca te-am intalnit. PAri de treaba. Pana la urma intalnirea cu prietena mea nu a iesit deloc dezastroasa pentru ca nu a venit. Poate ii pot multumii, spun eu chicotind usor As fi vrut sa zic asta dar nu pot. Nu vreau si nu voi putea fii asa rea sau scorpie incat sa ii zic asta, pur si simplu asa sunt eu si nu ma voi schimba niciodata chiar daca lumea te i-a de prost cand esti bun. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Sam Sept 07, 2013 7:58 am | |
| O asculta pe fata, nu putea sa fie deacord cu spusele ei, nu doar pentru ca-l contrazicea, ci pentru ca a spus asta doar despre fete, nu le vedea chiar asa inocente precum se dadeau ele, existau baieti care puneau prea mult suflet intr-o relatie si din cauza unor tipe mai usuratice ajungeau sa fie raniti. Practic ambele parti ieseau in minus dintr-o relatie, depindea cine continua sa spere si cine se da batut mai repede. Si ce-i drept nu-i poti dicta inimii pe cine sa iubeasca, din pacate esti condusa de ea din groapa in groapa si nici macar nu poti s-o opresti. Surase la gandul asta, oamenii, care au inventat roboti, si au descoperit diferite planete, oamenii, toti, erau condusi de inima, cat de patetic sa fii rege printre toti si sa fi moale din cauza unei persoane? Norocul lui Byung ca el nu avea o inima, defapt, avea, dar a lui nu functiona, se pusese deja praful, nimeni nu ajunsese sa fie indeajuns de bun incat inima lui sa o ia razna. Si cautase, da, cautase, dar pentru el era doar simpla placere. -Ma bucur ca nu te-am deranjat si ca nu am picat intr-un moment prost. a zambit acesta. Macar avea cu cine sa poarte o conversatie. Si-a trecut mana prin par vazand ca s-a uscat, apoi a inceput sa-l aseze. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Dum Sept 08, 2013 3:31 am | |
| Un suras imi iesii printre buze iar dupa am luat o gura din ciocolata calda si am zambit dragut catre baiat. - Nu ai cum sa ma deranjezi doamne. Sunt foarte fericita ca m-ai bagat in seama. Adica si daca cumva trebuia sa am o intalnire si nu mergea tot eram fericita pentru ca veneai, spun eu zambind dragut. Privirea mi se lasa pe masa din fata mea la ciocolata calda si la bezele. Un chicotit imi iesii printre buze iar dupa am luat o bezea, am inmuiat-o putin in ciocolata iar dupa am dus bezeaua la buzele lui Byung. - Gura mare si spuneee aaaaa, scumpulee. Iti place?, intreb eu chicotind dragut catre baiat. Doamne ma comportam ca o iubita. Nu trebuia sa fac asta asa ca m-am uitat putin rusinata la el si mi-am cerut scuze daca am facut ceva iesit din comun fata de el sau mi-am permis prea multe. Pana la urma am si eu cei 7 ani de acasa. Oricum nu mai stateam mult dar totusi doream sa mai stau cu el. OAre ce sa fac? - Mmmmm stiu ca suna ciudat si poate urat si poate o sa crezi ca am prea mult tupeu dar mie imi place sa stau cu tine si ma gandeam sa ne cunoastem mai bine. Stau destul de departe de aici dar as vrea sa vii la mine. Putem bea o cafea,te rog, spun eu zambind dragut Doamne sper ca nu am facut ceva gresit. Sper sa nu fii facut o prostie pe care sa o regret toata viata acum. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Dum Sept 08, 2013 11:02 am | |
| Era bine daca nu o deranjase sau ceva, nici nu-si dorea asta, vroia doar sa faca conversatie cu cineva pana se mai oprea ploaia aceea, oricum se plictisea singur, i se intampla des sa nu aiba cu cine sa vorbeasca, singurii lui prieteni erau cei cu care facea pactul, daca-i putea numi prieteni, caci era practic sluga lor, dar totul se termina cu bine cand isi primea "plata". O privi pe tanara putin uimit, insa deschise gura si musca din bezea, era chiar buna, nu considera nimic iesit din comun gestul fetei, ii placea cand cienva se comporta mai confortabil cu el, asa nu trebuia sa fie incordat, bine ca nu-i pasa de ce cred ceilalti, dar totusi. A dat simplu din umeri, altceva nu avea de facut, privi pe geamul observand ca inca mai picura, dar fata parea sa aiba umbrela deci nu-si facea griji pentru ea, caci lui oricum nu-i pasa daca se uda. -Nu suna deloc rau, o sa-ti accept oferta. zambi si se ridica de la masa. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Dum Sept 08, 2013 12:26 pm | |
| Cand am auziit ca imi accepta oferta am zambit dragut catre baiat. Chiar ma bucur ca accepta si voi petrece mai mult timp liber impreuna cu el. M-am ridicat de la masa, mi-am cautat in geanta si am lasat bani pe masa iar dupa m-am dus spre iesire pentru a pleca dar nu inainte de a-mi lua umbrela. Cand am iesit, am deschis-o pentru ca mai ploua usor si am pus-o si deasupra capului lui Byung iar eu m-am apropriat mai mult pentru a nu ma uda. Niciun cuvant nu am scos pana cand am ajuns acasa dar nici nu stiu de ce am facut acest lucru. Pur si simplu intre noi s-a pus o liniste mortuala pana cand am ajuns in fata usii si am inchis umbrela. Am scos cheia din geanta si am deschis usa asteptand sa intre si baiatul in casa. -Simte-te ca acasa te rog. Sper sa iti placa la mine acasa, spun eu zambind dragut. L-am condus pe baiat pana la canapea si am dat drumul la televizor pe muzica. Blaze, catelusul meu venii si se puse in fata lui Byung si incepu sa dea din coada si sa latre pentru a-i atrage atentia. -Blaze, nu este frumos. Soo...scuze pentru el, vrea sa te joci cu el. Ce doresti sa bei?, intreb eu putin rusinata. M-am uitat la baiat in timp ce l-am luat pe Blaze in brate pentru ca era asa mic dar totusi se zbatea. Se pare ca ii placea de baiat dar totusi ar trebui sa se calmeze si el. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Dum Sept 08, 2013 12:51 pm | |
| A ramas tacut tinandu-si mainile in buzunarele blugilor, o privea din cand in cand pe fata, ajuns la aceasta , o urma in casa si se aseza pe canapea. In urmatoarea secunda observa catelul ce aparu in fata lui, a vrut sa-l mangaie, insa s-a abtinut, stia ca animalele nu-l prea suportau fiind un demon, nu se intelegea cu ele, dar il mira faptul ca acel catelus chiar il placea. Zambi. -Nu este nici o problema, nu am nimic cu animalele. a spus facand o scurta pauza pentru a se gandi daca dorea sa bea ceva, tocmai terminase o ciocolata calda la cofetarie. - Un ceai ar fi nemaipomenit. a continuat sa zambeasca, tot ce era cald era bun , mai ales pe vremea aceea de afara, parca ii incalzea inauntrul si il facea sa se simta putin mai fericit. Ii placea vremea de afara, totul era mai linistitor. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Dum Sept 08, 2013 1:04 pm | |
| Dupa ce mi-a zis ce i-ar placea am dat din cap afirmativ si am zambit dragut. M-am uitat cu atentie la Blaze si am oftat usor. M-am lasat mai jos la nivelul baiatului si i l-am lasat pe catelus pe genunchi. M-am uitat cu o fata speriata la el dar am observat ca Blaze se uita usor la el si incepu sa il linga si sa se bate pe sub mainile lui pentru a fi mangaiat si alintat. - Deobicei nu ii plac strainii dar pe tine se pare ca te place, scuze. Daca nu iti place poti sa il dai jos si sper sa nu se mai urce pe tine, spun eu incepand sa chicotesc. Catelusul meu era foarte ciudat ce este drept dar nu aveam ce sa ii fac. M-am dus in bucatarie incepand sa fac ceaiul iar cand l-am terminat i l-am dus iar dupa i-am dat si zaharul si o lingurita. M-am pus pe un fotoliu din fata sa si m-am uitat cu atentie la animalul meu de companie. -Sa imi zici cand vrei sa il i-au pe Blaze pentru ati bea ceaiul linistit. Se pare ca nu te mai lasa. Cred ca o sa mearga cu tine acasa si ma lasa singura, spun eu oftand destul de vizibil. Blaze era singurul pe care il iubeam la nebunie pentru ca ma face sa ma simt mai bine cand nu am pe nimeni. Este mereu alaturi si chiar nu as vrea sa il pierd vreodata, mi-ar fi extrem de greu. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Dum Sept 08, 2013 1:15 pm | |
| Incepu sa mangaie animalul cand il vazu pe picioarele lui, era chiar moale, uu, ii placea, zambi.-Nu este nimic, e chiar dragut. a spus continuand sa-si plimbe mainile pe blana acestuia si sa se joace cu el, isi ridica privirea cand fata sosi in camera. -Nu cred asta, te iubeste foarte mult, nu te-ar lasa singura, in plus, nu sunt o companie prea placuta. a spus acesta dand catelul jos din brate, chiar nu era o companie placuta, era mai mereu tacut si rece, si nu-i pasa de sentimentele nimanui, in plus, nu putea sa fie responsabil pentru un animal, deabia era responsabil cu propria persoana, dar cu un animal? Sigur ar fi uitat de el. Isi umezi buzele in lichidul fierbinte. -Multumesc , e foarte bun. a zambit, apoi isi puse doua lingurite de zahar in ceasca amestecand pentru a-l topi. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Lun Sept 09, 2013 3:03 am | |
| Am zambit cand il dadu jos pe Blaze si gusta din ceai iar dupa mi-am intins mainile si am luat catelusul in brate. Ce imi placea cand stateam cu cineva care chiar il placea pe Blaze si vice- versa. - Mmm nu prea ai o parere buna despre tine. Mie una mi se pare ca esti de treaba si imi place sa petrec timpul cu tine. Cel care nu face asta cu siguranta este un fraier sau fraiera, spun eu zambind dragut catre el. Nici cu mie nu prea stateau cine stie cati oameni pur si simplu erau unii prea ocupati iar unii chiar nu ma suportau deloc. Ma vedeau prea un copil, prea enervanta pentru ca mai spuneam lucrurilor pe nume cand eram suparata. Unii nu mi-au inteles vreodata comportamentul si nici nu o vor face. Sunt mii de oameni pe pamant iar unii chiar nu gandesc si ranesc. MA rog, eu cred ca Byung chiar nu merita asta. PAre foarte de treaba si cred ca are o gasca extrem de mare de oameni cu care sa stea. - Deci ce vrei sa facem acum? Sunt deschisa la orice sugestie pentru a nu ne plictisii aici, spun eu chicotind dragut. Mi-ar placea sa ma joc adevar si provocare dar mai frumos este in mai multi. Oricum imi plac provocarile dar hai sa vedem ce alege baiatul. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Lun Sept 09, 2013 3:19 am | |
| Era intr-un fel fericit ca tanara nu-l vedea intr-un mod rau, dar, desigur, il cunostea de cateva minute, inca nu-l vazuse in toate starile posibile. Putea sa fie destul de dur, de rece si de nesimtit, dar uneori o lasa mai moale, mai ales cand se plictisea si trebuia sa gaseasca o persoana cu care sa stea, cu adevaratul sau comportament nu ar mai fi putut vorbi cu nimeni. -Sincer? N-am nici cea mai mica idee . a chicotit acesta, chiar nu stia ce ar fi putut sa faca, el era o fire linistita care putea sa stea degeaba mult timp si sa nu se plictiseasca, defapt, in majoritatea timpului nu facea nimic, tot din cauza lipsei de idei. -Singura idee care mi-a venit in cap e sa ne uitam la un film, daca ai alte sugestii poti spune. a zis continuand sa ia guri din acel ceai cald. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Lun Sept 09, 2013 3:35 am | |
| Un oftat imi iesii printre buze cand am auzit ca nu are nicio idee. Nici eu nu prea aveam idei dar pana la urma chiar trebuia sa facem ceva pana cand nu muream de plictiseala si puteam devenii niste scheleti. Ce enervant. - Ok ne putem uita la un film. Am comedii si filme de dragoste, a daa si niste musicaluri. Dar ne-am putea juca si adevar si provocare, spun eu incepand sa ma gandesc la alte idei Orice joc si orice chestie ne apropia mai mult decat credeam. Chiar vroiam sa il cunosc mai bine, dar daca stau sa ma gandesc poate as fi vrut si o relatie dar totusi dupa cate am vorbit si dupa cum se comporta chiar nu ii pasa deloc de o relatie cu mine. Doar incearca si el sa fie dragut. - Deci ce putem face, jocul sau filmul ?, intreb eu zambind dragut catre el. Doamne chiar ca nu stiam ce sa fac. Eram in alta lume asa ca m-am ridicat si m-am dus sa aduc toate filmele pe care le aveam. Pana la urma le-am pus in fata mea si m-am uitta la fiecare in parte iar dupa m-am uitat la baiat pentru a vedea ce a ales. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Lun Sept 09, 2013 4:19 am | |
| Era la alegerea fetei totul, lui ii era indiferent ce aveau sa faca, atata timp cat tanara era multumita si nu avea nici o problema cu asta. Adevar si provocare? Erau doi, probabil nu avea sa fie chiar atat de distractiv, si era intr-un fel prea copilaros pentru el, dar daca aceasta vroia sa se joace, el putea doar sa accepte. Nu-i pasa ce alegerea lua cat timpul trecea mai repede. -Asta ramane la alegerea ta, eu doar am dat o idee, daca tu vrei sa ne jucam acel joc, eu nu am nimic impotriva. zambi acesta privind filmele aduse de fata, comedii, filme romantice, musicaluri, nu erau tocmai pe placul lui, nu era genul acela de persoana, dar putea sa accepte daca tanara dorea sa vada unul dintre acele filme. | |
| | | Kim Ji Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Lun Sept 09, 2013 4:25 am | |
| Cand l-am ascultat pe baiat am inceput sa oftez. De ce tocmai eu trebuia sa aleg? Nu este deloc corect. El este invitatul. Fara sa mai stau pe ganduri o ideea mi-a venit in cap iar imediat m-am ridicat in picioare si am dus filmele la loc si am luat altul nou. PE asta il cumparasem el dar totusi vroiam sa il vad cu cineva. Am deschis calculatorul, l-am conectat la televizor si am pus fimul. - Bine, ne vom uita la un film. Este un film de groaza si l-am luat ieri, am uitat de el. Oricum vroiam sa ma uit cu cineva la el si se pare ca am gasi persoana potrivita. Ma cam sperii la ele..., spun eu zambind ca un copil mic Imi era putin rusine sa spun ca ma sperii dar na. M-am dus pana in bucatarie, am adus niste pahare, suc si un bol mare de popcorn si pe langa asta si o patura daca cumva vroiam sa ma ascund eu sub ea. Da, zici ca eram un copil dar na era putin cam frig si nu vreau sa raceasca baiatul. Pana la urma am dat drumul la film si m-am dus langa baiat dar nu foarte aproape incepand sa ma uit la film cu el. Chiar speram sa ii placa si sa nu se plictiseasca cu mine. Poate asta era incepetul unei bune prietenii, nu se stie. | |
| | | Jung Byung Hee
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. Lun Sept 09, 2013 5:36 am | |
| Surase, fetele mereu se speriau la astfel de filme, bine, el nu gasea nimic interesant la el, oare din cauza ca era nemuritor sau ca omorase prea multi oameni, oricum, nu conta asta. Privea ecranul televizorului pe care se derualu diferite scene care trebuiau sa-l "sperie", se auzeau si tipete, nu intelesese tocmai subeictul filmului dar continua sa se uita. Lua o gura din paharul cu suc, mai mult pentru a-si umezi buzele care erau destul de uscate, mai ales de la ceaiul ep care-l bause cu ceva timp in urma. Parea sa fie interesant filmul, isi duse o mana dupa umarii fetei si o trase mai aproape de el, in caz ca avea sa se sperie macar sa aibe de ce sa se agate, stia ca asta era obiceiul persoanelor atunci cand se uitau la un astfel de film, si pe el nu-l deranja deloc. De ce ar fi facut-o? | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: It's complicated and stupid. | |
| |
| | | | It's complicated and stupid. | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|