sinners
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

sinners

Rp, Krp, Kpop rp, roleplay, real rp.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

It's complicated and stupid.

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

Data de înscriere : 07/09/2013

It's complicated and stupid. - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 1:44 pm

Zambi dragastos, se simtea bine sa stie ca fata nu avea sa-si piarda dragostea una doua pentru el, mai ales ca satneul era o fire complicata si cam confuza, cand spunea ca iubeste pe cineva, cand se razgandea si tot asa, niciodata nu-si dadea seama de proprile sentimente, dar gura oricum ii mergea bine la replici dragute.
Isi dadu tricoul jos punandu-l langa el pentru a-l avea aproape, nu de alta, dar era prea lenes sa se intinda mai incolo daca avea sa se imbrace.
-Provocarea ta...uhm.. a zis ganditor, apoi zambi din coltul gurii, incepuse sa-i placa jocul chiar era distractiv in acele momente pentru el.
-Dupa cum vezi, nu suntem chit, eu n-am sutien. a dat din umeri ducandu-si mainile la pectoralii lui pentru a demonstra cele spuse.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

Localizare : Over the rainbow<3

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 1:49 pm

Cand spuse provocarea m-am uitat asa urat la el mai ales cand dorea sa arate ca are dreptate. Am oftat usor si am marait dupa. Deci pana la urm chiar vroia sa ma dezbrace asa ca m-am lipit de pieptul sau si mi-am dat jos sutienul punandu-l langa mine. Urasc sa fac asta dar va regreta. Mi-am pus repede patura de langa mine la sani si m-am inrosit in obraji asa de mult incat credeam ca toata fata mea e rosie.
- Bine daca tu chiar o vrei pe asta...eu nu am cum sa te refuz. Pantalonii jos bad boy, spun eu zambind dragut la el.
Mi-am luat patura si m-am dat jos de pe el in timp ce ma uitam la el cu atentie zambind pervers. Poate ca nu ii placea sau poate ca ii placea dar nnu aveam ce face, era singura chestie care imi venea in minte.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 2:03 pm

Isi lasa ochii sa i se fixeze pe sanii bine rotunjiti ai fetei si inghiti in sec, dar placerea iid isparu repede dupa ce aceasta isi puse patura pe ea, si o privi urat, dar in acelasi timp pueril, de parca era un copil mic careia i se luase jucaria chiar din fata ochilor. Rase scurt cand ii auzi replica fetei si dadu inofensiv din umeri, daca ea vroia, asta avea sa faca, probabil ajunsesera cam departe cu provocarile, dar pe el nu-l deranja, si daca si fetei ii placea, nu avea de ce sa se opuna satenul.
Isi desfacu, cureaua apoi isi dadu jos pantalonii, numai sa ii faca in ciuda fetei ca ii accepta provocarile, era intr-un fel amuzant si copilaresc.
-Si tu, hai, hai. a spus repede, insa se opri deoarece se razgandise brusc.
-Nu e pacat sa te dezbraci singura? Lasa-ma sa te ajut. zambi pervers din coltul gurii tragand usor de nasturele de la pantalonii acesteia.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 2:12 pm

Cand se dezbraca am zambit brusc la el. UUU se pare ca este sexy acum. Mai sexy decat mi-am dat eu vreodata seama. Dupa ce am auzit provocarea aproape ca am lesinat acolo de emotie. Wow, chiar vom ajunge la a face dragoste. Wow! Cand vine langa mine si imi desfacu nasturele m-am ridicat iar pantalonii cazura imediat dupa mine. M-am inrosit imediat la chip iar dupa l-am tras dupa mine pana in camera. Acolo m-am intins in pat in timp ce il sarutam senzual pe buze si pe gat pentru ca imi dadusem seama ca este locul sau sensibil acolo.
-Se pare ca joaca s-a terminat. Incepe razboiul, spun eu zambind pervers.
Am continuat sa il sarut si sa imi plimb mainile pe spatele lui, picioarele punandumi-le chiar in jurul taliei sale. Doamne cat il pot iubii. Poate asta chiar ne va apropria.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMar Sept 10, 2013 2:35 pm

Se simti luat prin surprindere de fata si o privi uimit, el chiar credea ca e un joc, dar poate tanara intelesese gresit, dar nu era nimic, el nu avea sa pateasca ceva rau cu siguranta, din contra avea sa-i placa, cui nu iar fi placut, corpul tinerei era provocator.
Se trezi peste tanara si zambi in coltul gurii la replica acesteia, da, poate avea dreptate, si cu asa razboi, s-ar mai fi inrolat de cateva ori, bine, de mai multe ori poate. Ii raspunse la sarut si o trase cat mai aproape de el, isi lasa gura sa alunece pe gatul fetei si usor spre sanii acesteia. Nici nu stia ce e in capul lui acum, parca nu vroia sa faca asta, atunci de ce continua, de ce se lasase condus de fata in acel joc pervers? Isi lasa mainile sa-i atinga fiecare particica din corp, era o senzatie placuta.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 12:08 am

Simteam fiecare atingere de-a sa foarte bine, parca placerea imi ajunse si in oase in acele momente. L-am prins de gat in timp ce picioarele erau in jurul taliei sale iar buzele mi le-am lipit intr-un mod brutal de ale lui.
Cand incepu sa ma atinga la gat si la sani am inceput sa scot unele sunete de placere si chiar sa ii spun numele printre ele. M-am uitat cu atentit la chipul sau si am inceput sa il sarut pe gat iar dupa ceva m-a trasnit rau de tot. Poate ca baiatull chiar nu dorea asta pana la urma. Stiu ca eram incinsi si acum chiar foarte excitanti si poate nu ne puteam oprii dar e ca si cum l-as viola.E vina mea si daca trebuie sa incerc sa vorbesc cu el acum o voi face.
- Scumpule esti sigur ca vrei sa facem astaa? Tu nu doreai asta mai devreme si e ca si cum te-as viola, spun eu zambind putin rusinata
L-am prins de gat si l-am sarutat pe buze in timp ce privirea i se oprii asupra mea dar nu si mainile sale care incepeau sa se plimbe de colo pana colo ca si cum si-ar fi pierdut orientarea.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 2:50 am

A mormait un "aham" continuand sa-i sarute corpul fetei, insa dupa ceva timp se opri brusc, da, trebuia sa o ia usor, el era acela care nu vroia, nu? Desi corpul ii cerea asta , trebuia sa lucreze cu mintea altfel probabil avea sa regrete dupa. Se dadu jos de pe fata amintindu-si ca este doar in boxeri, mai bine se imbraca rapid. Ii zambi.
-Da...scuze. a zis dupa si s-a itnors in sufragerie pentru a-si lua hainele pe el, privi in jos oftand, tocmai refuzase o partida de sex, de doua ori, el? Ce-l apucase asa dintr-odata? El nu refuza, din contra el cerea de cele mai multe ori.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 3:15 am

Un oftat imi iesii printre buze cand am vazut ce expresie a adaptat. Mai bine taceam din gura, eu nu am nimic impotriva dar el nu vrea asta si e ca si cum l-as fi refuzat. Am inceput sa cotrobai prin lucruri si mi-am luat o rochie scurta cu care stau mereu in casa iar dupa m-am dus din nou in sufragerie unde baiatul deja se schimbase. M-am pus in tocul usii si ma uitam la el cu atentie. Era numai vina mea, din cauza mea am ajuns aici. Nu trebuia sa il fac pe el sa sufere numai din prostia mea.
- Imi pare rau. E numai vina mea. Nu trebuia sa fac lucrurile acelea. Inteleg daca ma urasti, spun eu oftand adanc
Nu vroiam sa fac asta si mereu am zis ca totu va iesii bine dar uite ca a iesit prost. Rochia incepu sa imi alunece pe tocul usii pana cand am ajuns jos si am stat intinsa acolo avand o expresie moarta pe chip. De ce am facut asta? De ce nu vrea? Nu inteleg nicio chestie de aici. Sunt total derutata in adevaratul sens al cuvantului.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 4:20 am

Isi intoarse putin surprins privirea catre ea, vina ei? Nu era vina ei, era vina lui ca era atat de indecis incat facea oamenii confuzi, si nu stia de ce, mereu ajungea sa raneasca persoane care tineau la el, si recunostea, era un idiot, si nu se putea stapani deloc. Se lasa pe vine langa fata si ii saruta scurt buzele ca apoi sa-i ciufuleasca parul.
-Mai taci ma, nu e vina ta, cum sa te urasc? Doar ca nu vreau sa fac asta acum, o sa stricam toata relatia si nu as vrea asta, chiar tin la tine, bine? Numai gandi prostii. i-a zambit cald privind-o ca apoi s-o sarute parinteste pe frunte.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 4:29 am

M-am pus in genunchi dupa ce ma saruta pe buze si l-am prins de gata in timp ce mi-am dus capul pe umarul lui. M-am bagat la pieptul sau si stateam acolo pe jos. ERa bine mai ales cat era el acolo. Nu aveam de gand sa ii mai dau drumul vreodata si chiar imi pare rau. L-am sarutat din ce in ce mai dulce pe buze iar dupa m-am uitat in ochii sai incepand sa ma joc cu parul sau iar dupa m-am asezat la el in brate la locul meu favorit. Aproape de el.
- Imi pare rau. Nu o sa ma mai gandesc la prostii dar m-am simtit vinovata pentru ca m-a luat valul si placerea a pus stapanire si doamne! Si eu tin mult la tine si ma bucur ca tu chiar ma iubesti. E prima oara cand o zici asa deschis, spun eu unpic uimita de ceea ce a zis baiatul.
Era asa un scump incat m-as fi lipit cu Superglue de el. Chiar il iubeam mai mult ca orice pe Byung si nu l-as fi lasat.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 4:39 am

O privea zambit, era chiar draguta, nici nu realizase ca-i spusese c-o place, cand se intamplase asta? Vai Byung, uiti atat de repede, ce-i in capul tau? Mereu plin de domnisoare care mai decare mai frumoase, cand o sa te potolesti? Cand iei o pauza? Cam niciodata, practic ii era in sange asta, si nu-i displacea. Zambi multumit.
-Te inteleg piticot, n-ai fost singura luata de val, dar trebuie s-o luam mai usor, nici nu ne cunoastem bine, asa ca hai sa stam cuminti ceva timp, pana vedem daca merge sa nu, e pentru binele tau. a spus acesta, de cand se gandea el la binele cuiva? Batrane Byung clar ceva nu e inregula cu tine.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 4:55 am

Daca merge sau nu....cuvintele aste ma facea sa imi iasa inima la goana si sa fuga de colo pana colo. Ce naiba? Adica putea si avea sanse sa nu mearga? Eu nu inteleg nimic dar stiu ce vreau.
Vreau unele lucruri din toata inima si chiar le voi face pentru ca am credinta si pentru ca tin mult la baiat si voi face tot ce pot sa il am langa mine chiar daca poate va fi greu si vor intervenii si obsacole. Chiar nu imi pasa, voi lupta pana la capat si imi voi pastra speranta pe care o am.
- Eu chiar vreau sa mearga. Voi astepta asta. Bine...daca este spre binele mele. Oricum trebuie sa stii ca eu stiu ce simt si nu ma prostesc. Chiar nu mi se pare si nu cred cand zic unele lucruri. Chiar le simt si sunt sigura ca vreau o relatie serioasa cu tine, spun eu zambind dragut catre baiat.
Sper ca poate intelege asta. Adica deja o stie cred. M-am ridicat de acolo si m-am dus pe canapea si l-am chemat si pe el. Nu mai era mult si se facea seara. Putea dormii la mine oare? Voi fi cuminte, promit! Doar gandul ma amuza dar chiar voi face ceea ce si-a propus.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 5:10 am

O asculta pe fata si se ridica de jos asezandu-se langa e ape canapea, se insera deja, poate era mai bine sa plece, sau nu, nu ar fi deranjato daca dormea acolo, nu? Iar fi convenit s-o tina in bratele lui toata noaptea, s-o simta aproape, sa stie ca e a lui si s-o poata saruta roicand vrea, sa fie acolo, langa el.
-Ai rabdare doar, okei? Chestia cu sexul nu e totul pe planeta, nu-ti demonstrezi iubirea asa, demonstrezi doar ca iti lasi creierul deoparte si faci ce-ti spune corpul, deci shhh...asteapta. a zis acesta tragand-o in bratele lui.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 5:20 am

Ma uit urat la el in timp ce imi pun mainile pe ale lui si scot limba urat la el. Offf enervant este cateodata dar il iubeam asa cum este. Chiar daca se insera va ramane aici, mi-ar placea sa stea cu mine toata seara si sa ma tina in brate. Sa ma sarute si toate astea. Cand vine vorba de haine nu este o problema am eu niste idei foarte bune si sunt pregatita mereu pentru asta.
- Haide sa dormi la mine in seara asta, tare as vrea sa stai cu mine si sa ma tii in brate si dimineata sa ma trezesc cu sarutarile tale. Crede-ma chiar vreau asta. Am haine de schimb daca vrei de la fratele meu, mi-au ramas cateva, spun eu zambind dragut catre baiat.
Ce ma bucur ca Sebastian mai lasase cateva haine pe aici inainte sa se mute, chiar ma ajuta si ei doi se pare ca sunt de aceeasi marime asa ca no more problems. Doar sa stea aici cu mine vreau.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 6:02 am

Ii placea ideea fetei, nu sa nu s-ar fi gandit deja la ea, iar fi placut placere sa stea acolo in seara aceea, defapt ii facea eja placere. Privi ganditor tavanul de parca nue ra sigur daca avea sa accepte sau nu, facea asta doar pentru ca tanara sa nu-l creada vreun obsedat.
-Hmm...okei, o sa raman sa te strang in brate, sa te sarut de noapte buna si de buna dimineata, and don't worry nu as vrea sa ma schimb. a zis acesta apstrandu-si un zambet cald pe fata, isi duse mana la burta stramband din nas.
-Ce ai de mancare pe aici? Mi s-a cam facut foame. se bosumfla precum un copilas mic.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 12:53 am

Am inceput sa rad iar dupa mi-am dat ochii peste cap pentru ca stiam ca va accepta dar pur si simplu ii placea lui sa se prosteasca. Off ce om incapatanat dar tot il iubesc si asa cum este. Am inceput sa rad si l-am luat de mana ducandu-l in bucatarie si facandu-i semn sa stea la masa. Am inceput sa curat niste cartofi si pana la urma i-am prajit pentru ca sincera sa fiu aveam pofta. I l-am pus pe masa si am inceput sa rad.
- Stiu sa gatesc dar sincer de ceva zile zici ca sunt gravida pentru ca am niste pofte imense si m-am gandit ca iti plac si daca nu, iti poti face altceva. Spune ce vrei si iti voi face, spun eu zambind dragut
L-am prins de gat si am inceput sa il sarut dulce iar dupa am luat intre buze un cartof si l-am dus la el la buze incepand sa ma joc cu el acel joc foarte cunoscut.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 3:41 am

S-a lasat condus de fata in bucatarie si s-a asezat la masa privind-o, cartofi prajiti? Ii placeau cartofii prajiti, uneori era pretentios la mancare, dar depindea.
-Nu, daca adaugi si branza sau ketchup pentru mine e okei. a chicotit acesta, ii placau cartofii prajiti cu branza sau cu ketchup, i se pareau mult mai buni decat aceia normali, nu stia nici el de ce, aveau un gust mult mai delicios pentru el. Era dragut sa vada pe cineva cum gateste pentru el, satenul nu prea manca lucruri gatite, deoarece nu se pricepea la gatit si nu vroia sa dea foc apartamentului in care statea.
I-a raspuns la sarut ca mai apoi sa muste din acel cartof pana a ajuns la buzele ei, o saruta lung tinandu-si mainile dupa talia fetei.
Sus In jos
Kim Ji Hee

Kim Ji Hee

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Sept 12, 2013 4:00 am

Am inceput sa rada cand ma saruta lung mainile sale fiind pe talie. M-am dus repede pana la frigider si am luat de acolo ketchup si branza. Le-am dus pe masa si am zambit la el.
-Pofta buna, spun eu zambind dragut la el si sarutandu-l pe frunte ca si cum ar fi fost un copil mic.
M-am pus si eu putin jos dar am mai luat decat vreo 4-5 cartofi pentru ca nu imi era asa foame si pe langa asta nu mananc deloc mult. M-am dus si am adus niste suc iar dupa am stat si m-am gandit la norocul meu.
Chiar am avut noroc ca am dat de el, simt ca fac parte din ceva si inima imi bate extrem de tare langa el. Asta conteaza.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: It's complicated and stupid.   It's complicated and stupid. - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

It's complicated and stupid.
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sinners :: cofetaria-
Mergi direct la: