sinners
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

sinners

Rp, Krp, Kpop rp, roleplay, real rp.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Hating everything [pivat]

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

Data de înscriere : 07/09/2013

Hating everything [pivat] - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 6:58 am

Da, gresise, dar era om, stai, nu era, oricum, era demon, si demonii gresesc cateodata, nu? Bine, in cazul lui de mai multe ori, l-a privit inocent din ochi si a zambit larg cand a auzit ca-i va pregati ceva de mancare. Nu ca nu s-ar fi descurcat singur, dar ii era lene, in plus, ii placea sa i se faca pe plac, mereu chiar. Se ridica din pat si intra in bucatarie privind prin jur de parca intrase pentru prima data acolo. Zambi din coltul gurii si il prinse pe roscat de mijloc tragandu-l spre el pana isi lipise corpul de al sau, apoi ii saruta gatul.
-Stii? Mereu am avut fantezii in bucatarie. sopti usor pervers, el avea fantezii peste tot daca statea sa se gandeasca.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 7:04 am

Zambi ceva mai pervers cand demonul il lipi de trupul sau, acele saruturi facandu-l sa simta fiori placuti in intregul corp. Isi musca usor buza inferioara, chicotind amuzat la spusele acestuia.
-Parca iti era foame. Daca ma opresti atat de des, o sa iti ard mancarea.
Si totusi, tonul folosit a fost unul destul de provocator dar si usor glumet. Se parea ca acesta uita complet de foame cand venea vorba de placerile trupesti si fanteziile pe care le avea. De refuzat, oricum nu avea sa-l refuze. Il iubea prea mult si se simtea in stare sa-i faca orice pofta posibila si orice moft dar acum chiar i se ardea mancarea asa ca isi indrepta putin atentia spre tigaie, mestecand in timp ce continua sa stea lipit de pieptul demonului. Chiar era placut sa aibe parte de astfel de momente. Niciodata nu s-a imaginat asa dar era o noua experienta interesanta.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 7:09 am

Incepu sa rada si se indeparta.
-N-ai simtul romantismului deloc. a zis acesta pe un ton pueril, de parca era dezamagit de asta, in realitate doar se prostea. Se aseza la masa punandu-si un picior peste celalalt si il privi bosumflat.
-Imi e foame . Imi e foame! Imi e foame! spuse ca un copil mic si revoltat, ce-l apucase? Nu asa era el, el era rece, el era tacut, el nu se prostea, el nu facea pe copilul mic deloc, clar avea nevoie de o pauza, si de data aceasta o pauza in care sa fie singur si nu cu vreun pusti sau cu vreo tipa prin bratele lui.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 7:22 am

Incepu sa rada din cauza replicii pe care acesta i-a dat-o. Daca vroia romantism, nu ar fi trebuit sa-l deranjeze in timp ce gatea pentru EL. Dadu usor negativ din cap, mai mult sa-si alunge gandurile ca sa fie atent la ce gatea insa nici macar nu reusea din cauza plangerilor adresate ''departamentului de bucatari'', adica lui.
-Am inteles, vine acum!
Spuse de parca ar fi anuntat o comanda si nu ii puse mancarea din tigaie in farfurie, apropiindu-se apoi de el. O lasa pe masa, lasand tacamurile acolo inca de cand acesta plecase la club. Scoase cutia cu suc din frigider si o puse in fata lui impreuna cu un pahar, ciufulindu-i usor parul.
-Esti mult mai atragator cand nu mai esti rece.
Ii facu seducator cu ochiul si il saruta scurt pe obraz, ducandu-se in sufragerie unde aprinse televizorul. Aproape ca se lumina afara insa nu ii era deloc somn. Isi stranse genunchii la piept, incepand sa urmareasca cu atentie un film ce parea a fi de groaza.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 7:46 am

Zambi larg si se apuca sa manance, chiar ii placea, se intreba de ce tanarului nu ii era foame, a dat dupa scurt din umeri, el clar murea de foame, si mancarea aceea ii pica tocmai perfect la stomac. Dupa ce termina stranse vasele si le lasa pe masa caci ii era sila sa le spele. Se ridica de la masa si se arunca pe canapea langa tanar privind televizorul, stramba din buze, film de groaza? Parea dragut, dar...avea sa-l plictiseasca.
-Numai bine facem noi doi un film? ii facu, cu ochiul apoi incepu sa chicoteasca, clar nu era intreg la cap, de cand ila pucase pe el toate perversiunile astea? De cand se stia.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 8:03 am

Privea atent filmul, atat de atent incat nici macar nu isi lua privirea de la televizor cand acesta sari langa el pe canapea si totusi, intrebarea acestuia reusi sa-i capteze toata atentia. Isi indrepta privirea spre el si ranji larg, chiar pervers, chicotind usor.
-Nu m-ar deranja deloc.
Isi musca lasciv buza inferioara, incercand sa-l incinga cat mai mult pe demon, fiind noua lui sadica placere ca sa spuna asa. Adopta o pozitie ceva mai provocatoare, intinzandu-si usor un picior in timp ce privea in fata, trecandu-si lent degetele pe lungimea pulpei, urcand spre piept, prinzand fermoarul de la hanorac intre degetul aratator si cel mare, lasandu-l sa alunece usor in jos pana ce il deschise de tot. Tragea cu coada ochiului spre demon, ducandu-si un deget pe buza inferioara, muscandu-i usor varful intr-un mod de-a dreptul pervers, ca apoi sa-si treaca varful limbii peste locul muscat.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 8:34 am

A fost mirat de miscarile baiatului si a inghiti in scurt timp in sec, era ciudat cum asta chiar il excita, era ciudat cum se putea lasa asa usor pe mainile tanarului, a dat negativ din cap de parca vroia sa se trezeasca sau ceva, nu putea sa-si ia ochii de la tanar, se ridica in picioare parca teleghidat. Ii placea sa-l tachineze pe baiat si era ciudat acum cand acesta lua lucrurile in serios.
-Filmu'...pierzi filmul... a zis balbaindu-se putin, ce-l apucase? Nu putea sa fie asa usor vrajit de pustiul acela, nu, nu, nu, el era un demon, nu se putea lasa asa usor batut.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 8:49 am

Chicoti malefic cand vazu cum a reactionat, incheindu-se iarasi la hanorac. Isi trase piciorul la piept, alaturi de celalalt, indreptandu-si iarasi privirea spre televizor, oferind filmului acum toata atentia lui, ca si inainte. Ii placea cand nu el era cel tachinat si ii placea cand reusea sa-i druncine lumea satenului. Era o victorie cu gust dulce iar el adora lucrurile dulci. Isi lasa barbia sprijinita de genunchi, tinandu-si picioarele in jurul acestora. Tresarea usor la scenele mai horror dar nici macar nu clipea cand acestea aveau loc. Nu ii era teama, nu il speriau deloc si uneori chiar il amuzau dar nu asta: asta era bun, te tinea in suspans si te surprindea. Incepuse sa-si roada unchia de la degetul aratator fara sa-si dea seama de lucrul asta, incruntandu-se cand nu putea sa prevada anumite situatii, ca apoi sa ranjeasca larg. Protagonistul filmului avea sa o incurce cu siguranta, presimtea asta. Nici macar nu mai era atent in jurul sau si dupa ce terminase cu acele tachinari, nu se mai interesa de prezenta demonului sau de ce facea acum. Pur si simplu era prea absorbit de filmul ala ca sa mai dea importanta si la altceva.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 9:04 am

Se aseza langa baiat, dar observa ca este ocupat cu filmul, ofta incercand sa inteleaga ceva din film, insa nu prea parea sa aiba noroc. Se ridica atunci cand isi simti telefonul vibrandu-i in buzunar. Privi numarul zambind din coltul gurii, era o fata cu care isi mai petrecea el noptile, normal ca ea credea ca-s un cuplu si alte prostii, ceea ce era neadevarat, el nu avea relatii...bine, poate doar cu pustiul, dar nici de asta nu era sigur inca. Isi duse privirea spre el vazandu-l prea concentrat si raspunse intrand in bucatarie.
-Nu pot acum, ceee? iti e dor de mine? Bine, poate ne vedem mai pe seara, deja ma gandesc la toate lucrurile pe care o sa ti le fac. spuse acesta surazand uneori. Inchise dupa telefonul zambind din coltul gurii.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 9:11 am

Sarmanul Hyung ar fi trebuit sa stie ca auzul lui Hoon era mai bun decat ar fi crezut vre-odata iar in clipa cand telefonul i-a sunat, a auzit imediat vocea unei femei. Il privi cu coada ochiului pe demon, prefacandu-se ca inca mai era atent la film cand, acum, toata atentia i se indrepta spre conversatia lor si auzise absolut totul chiar daca acesta era in bucatarie- acustica era perfecta in casa. Stranse nervos din pumni si se ridica furtunos de pe canapea, apropiindu-se totusi cu pasi lenti de bucatarie. Chipul ii era mai serios ca niciodata, strangea din dinti ca sa se abtina cat mai mult insa nu, de data asta nu. De data asta nu avea sa fie jucat iarasi pe degete, mandria lui nu va mai avea sa fie calcata in picioare.
-Oh, deja ne-am facut planuri pentru noaptea asta? Ce dragut.
Zambi dulce insa acel zambet era mai otravitor ca niciodata. Se apropie de el si ii smulse telefonul din mana, aruncandu-l cu toata forta de perete, acesta facandu-se bucatele, ca apoi sa-l plezneasca si pe demon peste chip.
-Iesi imediat afara din casa mea. Nu vreau sa te mai vad niciodata. Acum, ai terminat-o cu mine.
Tonul vocii ii era mai rece ca niciodata la fel ca si ochii care aproape vedeau prin tine numai sa-ti inghete inima si sufletul. Ii intoarse spatele fara a-i mai oferi ocazia sa spuna absolut nimic, urcand furtunos scarile pana in camera unde se incuie acolo.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 9:28 am

A fost luat prin surprindere de baiat si a tresari vazand cum telefonul sau se face bucatele intr-o singura secunda, privea usor nedumerit la baiat, chiar era nervos, probabil numai putea sa-l impace acum, intr-un fel ii parea rau, roscatul isi pusese toate sperantele in el, si satenul i le zdrobise, dar nu se simtea vinovat, era un demon, cum puteai sa ai incredere intr-o astfel de fiinta. Il asculta fara sa scoata un cuvant si dupa ce acesta pleca privi usor plictisit spre telefonul ce zacea acum pe jos. Si-a dat ochii peste cap si a iesit din casa tanarului trantind usa. Si-a adus aminte in ce haine e imbracat asa ca s-a grabit spre casa , ajuns acolo s-a schimbat cat mai repede, si s-a uitat la ceas asteptand-o pe acea tanara.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 9:35 am

Se tranti pe pat, lasand linistea camerei sa il linisteasca insa, in loc de asta, izbucnise in lacrimi. A crezut ca deja se obisnuise cu lucrurile astea, cu modul lui de-a fi dar nu s-a asteptat sa doreasca pe cineva dupa numai cateva ore de cand i-a spus ca sunt un cuplu si ca-l iubeste. Il iubeste? Numai minciuni pe care le-a crezut ca un prost. Nu, nu mai putea continua asa. Inima lui nu mai putea indura. Deja era facuta bucati de cand il vazuse cu acel pusti in club. Nu mai avea ce sa se sparga, ce sa-i sangereze si nici macar nu mai avea lacrimi in ochi. Pieptul i se strangea dureros si blestema ziua in care se indragostise de el, in care-l cunoscuse si se lasa pe mana acestuia. Ar fi trebuit sa-l alunge atunci, sa nu-l lase sa-l aiba. Ar fi trebuit ca pana la urma sa faca asta cu Leo si sa-i inchida gura! Gelos? Sa fim seriosi! Nu era gelos, niciodata nu a fost caci gelozia insemna dragoste iar el numai asta nu simtea pentru roscat. Capul incepea sa-l doara infernal, in minte avea numai clipele petrecute in bratele acestuia si acea convorbire telefonica in antiteza. Era o epava si niciodata nu avea sa se mai ridice la suprafata. Ce avea sa faca de-acum? Ce avea sa faca cu sentimentele astea? Sa le arunce, asta era singura optiune si asa avea sa faca.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 9:53 am

Dadu din picioare in timp ce privea zambind tavanul, da, poate gresise, defapt, era sigur ca gresise, dar era sigur ca tanarul avea sa-l inteleaga, sau poate nu, avea limitele lui, poate de data asta nu-i maia corda nici o sansa, dar ce-i pasa el pana la urma, era pactul acela, nu avea sa-l lase asa suor, in plus, era indragostit de el, si de asta se simtea si in siguranta cu el. Se ridica atunci cand in camera pasi o bruneta cu forme atragatoare imbracata cat mai sumar.
-Nu ti-ai schimbat cheile de la usa. spuse acesta zambind din coltul gurii si deja incepuse sa se dezbrace, satenul nu se lasa mai prejos , se ridica sarutand-o destul de apasat.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 9:58 am

Nu maia vea sa stea aici, in casa asta, sa isi planga de mila in timp ce el, probabil, ca se tavalea cu tipa aia care l-a sunat. Se ridica din pat si isi stranse cateva lucruri intr-un rucsac, sunandu-l pe Leo. Stia ca acesta avea o vila de vacanta caci ii povestise despre petrecerile date acolo asa ca, il ruga sa-l lase sa stea acolo ceva timp. Se oferise chiar si sa-l plateasca insa acesta refuza si spuse ca avea sa vina si el cu roscatul si ca vor sta impreuna cat timp avea nevoie. Nu vroia sa locuiasca nici in casa unde o facuse cu satenul si sa-si aminteasca tot timpul de el. Il lua si pe Inu si iesi afara din casa, incuind-o si se urca in masina lui Leo care deja il astepta.
Acesta trebuise sa-i explice ce se intamplase data trecuta caci se trezise singur, intins pe podea, si Hoon ii spuse ca lesinase brusc si ca plecase cu un taxi. Da, asa era cel mai bine. Cu Leo alaturi avea sa-si clarifice mintea si avea sa-l uite. Trebuia sa-l uite altfel nu va reusi sa mearga inainte.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 10:08 am

Isi deschise ochii ducandu-si o mana la gura si casca, se uita in stanga sa vazand-o pe bruneta cum il privea zambind. Tanarul se ridica din pat imbracandu-se, pentru un moment isi aminti de pusti, sigur ii trecuse deja, asa ca nu trebuia sa-si faca el griji sau altele, avea sa-l viziteze mai incolo daca era ceva, si oricum, daca era vreo rpoblema simtea el, nu-si facea griji. Intra in baie si isi facu un dus scurt imbracandu-se cu ceva mai lejer cand ajunse in bucatarie vazu deja masa pusa, era putin uimit, dar ii convenea. Fata se ridica in varful picioarelor si il saruta scurt intampinandu-l cu un zambet, nu ar fi vrut ca aceasta sa se ataseze prea mult, avea iubit, nu putea sa-si faca si o iubita, nu?
-Eu plec, tu mananca. a zis aceasta si la sarutat din nou iesind in scurt timp din camera, era singur, iar singur. Privea mancarea si stramba din nas , dar pana la urma incepu sa mestece din ea.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 10:14 am

Au ajuns destul de tarziu la vila de vacanta caci era mai departe decat ar fi crezut. Se trezi acum la mare, mai exact in zona cu cele mai scumpe vile ce aveau privire spre ocean. Mirosul sarat si briza placuta il calmau dar nu-l faceau inca sa uite de tot ce s-a intamplat. Leo isi puse o mana pe umarul lui si il conduse pana in casa, spunandu-i ca Inu putea sa umble liber pe unde vroia, Hoon bucurandu-se sa auda asta. Urca impreuna cu brunetul spre camera pe care avea sa o foloseasca, privind-o atent: era uriasa, frumos mobilata si avea un balcon din care oceanul, plaja si apusul  se puteau vedea perfect. Isi lasa geanta pe pat si ofta adanc, apropiindu-se de balconul ale carui usi erau inca inchise. Isi tinea mainile in san, muscandu-si buza inferioara. Inca se simtea ca naiba dar de data asta scapase de toate pentru scurt timp si nici nu ii lasa vre-un bilet satenului ca data trecuta. Leo se apropie de el si il imbratisa pe la spate, sarutandu-i obrazul. Acele gesturi il duse imediat cu gandul  la scena petrecuta in bucatarie si, fara sa-si dea seama, lacrimile au inceput sa curga iar dar leo era acolo pentru el si avea sa-l consoleze. Se intoarse cu fata spre el si se cuibari la pieptul acestuia, simtindu-i mainile cum ii masa spatele. Se lasa ridicat in brate si purtat pana in pat, brunetul continuand sa-l tina la pieptul lui pana si atunci, adormind destul de repede caci era obosit.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 10:22 am

Termina de mancat repede, caci nu prea avea asa mare pofta, poate ar fi trebuit sa treaca pe la roscat sa vada cum se simte, probabil nu era bine, dar gasea el o replica sau o reactie sa-l faca sa se simta mai bine, dap, stia ca poate sa faca asta, mergea mereu, de ce nu ar fi mers si acum?
In drum spre casa roscatului s-a gandit la o replica, ceva care sa fie induiosator, dar si credibil, ofta si cand ajunse batu la usa, astepta, batu din nou, apoi incerca usa. Era inchisa? Se uiat putin mirat si sari la geam privind inauntru, nu era nimeni, unde plecase? De ce nu ii zisese de asta? Ah, practic s-au despartit, numai conta, ofta, copilul asta urma sa aiba nevoie de el deci nu-si facea griji putea sa-l gaseasca daca i se intampla ceva, pana atunci putea sa se simta si el mai liber.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 10:29 am

Se trezise destul de tarziu, probabil pe la vre-o 2-3 iar durerea de cap il facu sa stranga din ochi. Privi confuz in jur ca apoi sa-l observe pe Leo ce inca dormea langa el si ce inca il tinea in brate, oftand adanc cand isi aminti totul iar durerea, tristenta si suferinta revenise. Se ridica silentios din pat si iesi afara din vila impreuna cu Inu, vrand sa faca o plimbare pe plaja ca sa se mai destinda putin, sa se relaxeze si sa incerce sa uite insa ii era greu. Doar el suferea in toata povestea asta, doar el puse sentimente si nimeni nu-l putea intelege. Isi tinea mainile in buzunare, lasandu-l pe Inu sa alerge pe plaja, el oprindu-se in loc. Se aseza turceste pe nisip, privind spre vastul ocean si spre valurile acestuia, intrebandu-se ce avea sa faca de-acum incolo. Desigur, il avea pe Leo acum, el chiar se comporta dragut cu el si chiar ar fi facut un iubit bun. Poate chiar el era raspunsul tuturor intrebarilor si, cine stie, poate chiar se va indragosti de el in cele din urma.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 10:45 am

Trecusera deja cateva luni de cand nu-l mai vazuse pe rbunet si-l cautase, da, il cautase, era diferit fara el, era dureros, in fiecare zi merge la el acasa sperand sa-l gaseasca, se simtea ca un catel, si totusi asta nu l-a oprit sa-si continue relatiile sexuale, dar la dracu, nu era vorba doar despre alea, in sfarsit stia si el ce sunt alea sentimente si era dureros, dar nu arata asta, nu, de ce ar fi facut-o? Incercase sa le dea la o parte dar nu putuse pana atunci. Isi gasise intre timp si o iubita, erau impreuna de vreo doua luni si totul mergea perfect, deisgur, nu o lasa pe aceasta sa afle cand o insela, pentru ca ar fi fugit si ea de el, si totusi nu avea aceleasi sentimente pentru ea, dar incerca sa-si indrepte toate gandurile spre alata persoana, nu roscatul.
Isi trecu mana prin par si expira fumul de tigare, se ridica de pe banca aceea si urca direct in masina, o avea la dreapta lui pe blonda, era cat el de inaltime, si normal, avea corpul bine facut, altfel nu l-ar fi atras altceva la ea, bine si fata, arata ca o papusa. Satenul zambi si porni masina, s-au decis sa ia o mica vacanta si sa mearga undeva aproape de ocean, undeva unde gandurile sa le dispara de tot, sau cel putin doar lui.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 10:53 am

Hoon nu s-a mai intors acasa de-atunci si a incercat din rasputeri sa uite tot ce s-a intamplat in orasul ala, in casa aia. Incepuse o relatie frumoasa alaturi de Leo care chiar il trata ca pe cineva important si drag lui iar asta l-a facut foarte fericit in tot acest timp. Se intelegeau bine iar Leo nu-l inselase niciodata si nici macar nu daduse vre-un semn ca avea sa o faca. Viata alaturi de el era interesanta si plina de recompense iar faptul ca locuiau inca in vila de pe plaja a acestuia, le permiteau sa fie intr-o continua vacanta. Desi, uneori, gandul ii mai fugea asupra demonului, nu mai simtea acea durere ca la inceput si poate inca nu-l iertase pentru tot ce-a facut dar acum nu-l mai iubea. Il iubea pe Leo si brunetul il ajuta sa se mentina la suprafata.
Cum in fiecare zi obisnuia sa se plimbe singur pe plaja in drum spre taraba cu fructe proaspete unde putea sa se rasfete cu o nuca de cocos delicioasa, Hoon parasi casa si o lua usor la pas, zambind larg si fericit. Taraba era in apropierea unui hotel ce nu era chiar atat de departe de casa unde locuia el acum, putand sa vada astfel cupluri fericite ce veneau in vacanta dar de data asta, nu se mai simtea gelos. Ajuns la taraba, saluta vanzatorul care deja se obisnuise cu roscatul si care acum ii era prieten, pregatindu-i deja o nuca de cocos caci stia ce vroia Hoon si fara sa comande.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 11:11 am

Au ajuns repede la o statiune, se parea ca Sophie era incantata de acel loc caci incepuse sa topaie ca un copil mic cand a coborat din masina in fata hotelului, chit ca era in tocuri, incepuse sa chicoteasca, intr-un fel se simtea fericit, dar gandul tot la pusti ii statea, si incerca sa scape de asta, dar nu parea sa mearga. Ii dadu cheile unui angajat al hotelului pentru a-i parca masina. A tras aer in piept tinandu-si mainile in buzunarele pantalonilor privea cerul zambind, era frumos, avea sa termine cu asta, da, avea sa scape de sentimentele alea odata pentru totdeauna. Se simti tras de tanara de umar catre o taraba cu diferite fructe specifice locului aceluia.
-Oppa! spuse aceasta copilaresc si vesel. -Vreau asta, i-ami asta, nu, nu, asta, asta, si asta, si mai vreau si asta, te rooog. spuse aceasta facand o fata draguta, parea sa fie indecisa, privea toate fructele acelea tinandu-l de brat pe saten.
-Cumparam tot. a zis el parca sigur, dar fata scoase un "nu" hotarat pe gura si adauga.
-Vreau ce a luat si el! a zis indreptand degetul spre o persoana de langa saten, spoi il saruta pe obraz, isi intoarse privirea oftand pentru a  vedea ce-si doreste fata si ramase incremenit, era Hoon, langa el, era...era acolo, il vedea, nu, nu avea iluzii. Il privea uimit fara sa se miste, o auzi pe Sophie strigandu-l dar simtea cum corpul numai reactiona si cum inima avea sa-i sara din piept, vroia sa-l sarute, vroia sa-l ia in brate, sa-i spuna ce dor i-a fost de el,cat la cautat.
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 11:30 am

Vorbea cu acel vanzator despre mai toate lucrurile care i s-au intamplat in ultima vreme si vanzatorul ii mai povestea si el despre familia sa si cele doua micute fete pe care le avea si pe care Hoon le vizita mai mereu si se juca cu ele. Era ca niste ingerasi si il faceau fericit sa le vada atat de fericite alaturi de parinti, cum el nu a apucat niciodata. Mai gusta din cand in cand din acea nuca de cocos prin intermediul unui pai din plastic, auzind brusc o voce galagioasa si foarte indecisa se parea, oprindu-i astfel pe cei doi din conversatie. Trase o privire cu coada ochiului spre fata insa si-o muta imediat caci stia ca nu e frumos sa te holbezi la cineva, mai ales ca vazuse ca era agatata de bratul unui barbat si nu vroia ca acesta sa prinda ideea gresita si sa-si faca probleme. Totusi, cand aceasta il arata cu degetul si cand il pomenise in acea conversatie, Hoon se o privi ceva mai bine caci devenea destul de iritanta cu toata acea agitatie si de data asta reusi sa-i vada si prietenul, incremenind pe loc. Era Hyung... Il privea cu ochii mariti, tinand acel pai din nuca de cocos intre dinti, buzele avandu-le usor departate din cauza mirarii, a surprizei neasteptate. Pana si inima i se oprise in loc, incerca sa-si spuna ca nu era adevarat, ca el nu era acolo si totusi, nu era doar o iluzie. Inghiti in sec si incepu sa-i repete numele lui leo in minte, reusind astfel sa de detaseze de tot ce se intampla. Isi muta imediat privirea si plati vanzatorului pentru nuca de cocos, dand sa plece de-acolo. Poate pana la urma nu-l recunoscuse. Era bronzat acum si parul ii era mai lung, ba chiar se si mai ingrasase putin, corpul devenindu-i totusi mai atractiv si poate avea sa scape usor din situatia asta.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 11:39 am

Nu putea sa-si ia ochii de la el si simti inima cum avea sa-i iasa din piept cand facu contact vizual cu acesta, zambi din coltul gurii, se schimbase, la aspectul fizic cel putin, cat isi dorea sa-l poata tine in brate acum sa-i spuna ca gresise atunci, ca se schimbase si el, ca acum tinea la el,sa-i spuna cat de greu i-a fost fara el, cat il doreste, cat vrea sa fie al lui si numai al lui si de data asta era adevarat, da, era. Il privi cum isi intoarse privirea, nu avea de gand sa-l bage in seama? Acum se comporta ca si cum nu l-ar fi cunoscut? Surase din coltul gurii si il prinse de mana intorcandu-l cu fata la el.
-Numai stii sa saluti straine? intreba neezitand sa-l priveasca in ochi, il vroia si cum avea sa-i spuna asta? Numai era u impreuna, probabil isi gasise pe altcineva, si gandul asta era cel mai dureros pentru el in acel moment. Altcineva? Nu, numai ele ra in inima lui, nu altcineva, dar trecuse ceva timp, deci probabil il uitase...se putea?
Sus In jos
Lee Chi Hoon

Lee Chi Hoon

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 11:46 am

Injura scurt in mintea sa cand a fost prins de mana si intors cu fata spre el, ofticandu-se caci a fost atat de aproape ca sa scape iar acum era nevoit sa dea piept cu el. Il privea in ochi si isi pastra calmul, zambind dulce si cu usurinta acum, aratand cat de mult se schimbase in lunile astea.
-Hyung, nu ma asteptam sa te vad aici. Scuze, am vazut ca erai cu prietena si nu am vrut sa fiu nesimtit si sa ma bag peste voi. Oricum, buna.
Ridica o mana pana la nivelul pieptului in semn de salut, continuand sa zambeasca larg de parca nimic nu s-ar fi intamplat intre ei, desi multe se intamplase. Daca ar fi stiut ca va da astazi peste el, ar fi ramas acasa si totusi, se bucura sa-l vada bine. Chiar daca acesta avea acum o iubita si sa infatisa cu ea, Hoon nu simtea nimic schimbat la sine: nu se enerva, pieptul nu il mai durea si nici nu simtea nevoia sa planga macar sau sa fie ironic. Da, sentimentele i s-au schimbat cu mult. Acum il iubea pe Leo si asta se putea vedea cu usurintape chipul sau, in aspectul si comportamentul acestuia.
Sus In jos
Jung Byung Hee

Jung Byung Hee

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitimeMier Sept 11, 2013 11:54 am

Il auzi vorbind, vocea lui, ii suna atat de bine pe la timpane ca o melodie cel ducea pe alt taram, ii placea cum suna, ii fusese asa dor sa-i auda vocea, defapt, ii era dor de totul de la el, de absolut tot. Il privi cu o oarecare tristete in privire dandu-i drumul incheieturii, numai parea el, numai parea sa aiba acelasi sentimente, se schimbase, si il durea inima, caci in timp ce satenul nu il aprecia el suferea, iar acum, acum se schimbase roata, surase din coltul obrazului, nu trebui sa para slab, nu trebuia sa-si arate sentimentele, mai ales acum cand se parea ca trecuse mai departe. O lua pe fata de umeri si o trase  mai aproape de el aceasta neezitand sa-i dea un sarut pe obraz, cum facea mereu.
-Da, recent mi-am luat o vacanta, nu este nici o problema, cum mai esti? intreba zambindu-i. Vroia sa-l auda ca nu e bine, ca inca ii era dor de el, dar asta nu avea sa se intample prea curand, nu?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hating everything [pivat]   Hating everything [pivat] - Pagina 8 Icon_minitime

Sus In jos

Hating everything [pivat]
Sus 
Pagina 8 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
sinners :: Parc-
Mergi direct la: